Anton SchulzAnton Schulz, Indehaver

Fleksibel & specialiseret arbejdskraft

Mange virksomheder har enten ikke kompetencerne eller størrelsen til på visse områder at fastansætte medarbejdere i egen organisation. AScon Business Services tilbyder at udføre tjenester på timebasis eller i faste tilbud på sådanne områder. På den måde hjælper vi din virksomhed til at møde vor tids udfordringer med krav til fleksibilitet og tilpasningsevne. 

Hjemmesider som giver værdi for din virksomhed

Vi har specialiseret os i at etablere og administrere virksomheders hjemmesider, hvilket ofte er en af de opgaver, som man ikke selv kan varetage i egen organisation.

Vores styrke ligger i den viden vi har om kommunikationsmæssige muligheder i din hjemmeside. Vi sætter os ind i din virksomheds struktur, kultur, produkter og kundemålgrupper. Denne viden kombineret med vores viden om, hvilke tekniske muligheder en moderne struktureret hjemmeside tilbyder brugeren gør, at vi kan hjælpe dig til at få størst muligt udbytte af din hjemmeside.

Joomla er vort speciale

AScon Business Services arbejder fortrinsvis i hjemmesideprogrammet (CMS) Joomla . Læs her hvorfor: Om hjemmsider og Joomla

Andre tjenester fra AScon Business Services

Ud over hjemmesideområdet leverer vi en række andre tjenester til virksomheder heriblandt:

  • Præsentationer på forskellige medier
  • Præsentationsvideoer
  • Instruktionsvideoer
  • Speak til videoer
  • Bid Management
  • Projektledelse

AScon Business Services supplerer din virksomhed. Kontakt os for at få et tilbud.

Print Email